espa english
espa english
espa english
αιτερια

Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Υπηρεσίες Υψηλής Ποιότητας

Η Best Greek Transfer είναι μια νέα αξιόπιστη εταιρεία παροχής υπηρεσιών μεταφοράς προσώπων με επιβατηγά αυτοκίνητα νέας τεχνολογίας. Καλύπτει όλες τις ανάγκες μετακίνησης ιδιωτών, εταιρικών αλλά και τουριστικών μετακινήσεων, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.
Οι οδηγοί μας είναι έμπειροι επαγγελματίες, διαθέσιμοι όλο το 24ωρο και ικανοί να προσφέρουν ποιοτικές και ασφαλείς μεταφορές από οποιοδήποτε προκαθορισμένο σημείο προς όποιο προορισμό επιθυμείτε.

Ενδεικτικά η μετακίνηση σας μπορεί να γίνει από και προς το Διεθνές Αεροδρόμιο <Ελευθέριος Βενιζέλος>, όλα τα λιμάνια και σημεία άφιξης τραίνου ή λεωφορείων, ξενοδοχεία και χώρους διαμονής, εργασίας, διασκέδασης, τουριστικού ενδιαφέροντος στην Αττική αλλά και σε όλη την Ελλάδα.
Η Best Greek Transfer προσφέρει επίσης ενδιαφέροντα και οικονομικά προγράμματα περιηγήσεων σε χώρους και περιοχές τουριστικού, πολιτιστικού αρχαιολογικού αλλά και θρησκευτικού ενδιαφέροντος. Σε κάθε περίπτωση μπορούμε να προσαρμόσουμε τις προσφερόμενες υπηρεσίες μας στις ανάγκες και επιθυμίες του πελάτη.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η Best Greek Transfer σας προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μετακίνησης, τόσο στην Αθήνα όσο και στην υπόλοιπη ηπειρωτική Ελλάδα, με σκοπό τη πλήρη ικανοποίηση των πελατών, είτε πρόκειται για μια απλή μεταφορά είτε για προγραμματισμένη περιήγηση..

Μεταφορά επιβατών από και προς

Αεροδρόμιο της Αθήνας (Eleftherios Venizelos), Λιμάνια Πειραιά, Ραφήνα, Λαύριο, Άγ.Κωνσταντίνο, Πάτρα, Λευκάδα, Κυλλήνη, Πύλος, Καλαμάτα (Costa Navarino), Σιδηροδρομικούς Σταθμούς , Σταθμούς Λεωφορείων, Μαρίνες.

Ιδιωτική VIP μεταφορά προσώπων

Κοινωνική
Επαγγελματική
Περιοδικά επαναλαμβανόμενη (ημερήσια/εβδομαδιαία/μηνιαία)
(Events/Conferences/Exhibitions)

Ιδιωτικές περιηγήσεις-εκδρομές

στην Αθήνα
στην ηπειρωτική Ελλάδα.

Ασφαλής Μεταφορά παιδιών/ηλικιωμένων

Επικοινωνήστε μαζί μας για κάθε ανάγκη μεταφοράς που έχετε

Tailor made διαδρομές

Επικοινωνήστε μαζί μας για κάθε ανάγκη μεταφοράς που έχετε

Πολυτελή αυτοκίνητα, νέας τεχνολογίας Euro6, φιλικά προς το περιβάλλον, που παρέχουν ασφάλεια και αξιοπιστία στις μετακινήσεις σας.

ΕΚΔΡΟΜΕΣ

ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ
ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

Ακρόπολη και Μουσείο Ακρόπολης

αποδρασεις

Η Ακρόπολη, ένα από τα διασημότερα μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς της αρχαιότητας, υψώνεται σε ένα βραχώδη λόφο πάνω από την Αθήνα. Αποτελείται από πλήθος αρχιτεκτονικών αριστουργημάτων όπως ο Παρθενώνας, τα Προπύλαια, το Ερέχθειο και ο Ναός της Απτέρου Νίκης.

Τα ευρήματα του αρχαιολογικού χώρου της Ακρόπολης των Αθηνών εκθέτονται σε ένα από τα ομορφότερα μουσεία του
κόσμου, στο μουσείο της Ακρόπολης.